Natalia Salas Beskriver hur det är att uppleva våld som barn

Jag vill Tacka dig Natalia.

Du är modig, vis och har enormt mycket kärlek inom dig. Du ser människor och har valt att hjälpa personer som har svårigheter. Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta för att du valt att medverka i min podd. Jag vet att det inte var helt lätt för dig att gå tillbaka i tiden men du valde ändå att stå upp, inte bara för dig själv utan för tusen andra genom att berätta!

Här kommer några ord från Natalia:

Natalia, 26 år.

Livet har varit upp och ner sedan barnsben. Trots en tuff uppväxt har jag vuxit och blivit en kvinna som är trygg i mig själv. Tryggheten har tagit flera år att bygga upp tillsammans med bra folk runtomkring mig.

Min sorg, tomhet och psykiska mående är något jag fortfarande kämpar med och kommer att göra i många år. En far som misshandlar en psykiskt och fysiskt tar hårdare på en än vad man tror.

Ett barn ser och hör mer än vad man tror. Än idag kan jag bryta ihop och bli påmind om saker jag gått igenom. Idag har jag en fantastisk sambo, bonusbarn, släkt och vänner som vet min historia och alltid kommer stötta mig i mina sorger. Mitt liv har gått vidare trots att jag känt mig på botten i många år.

Utan min mamma, min bonuspappa, min sambo, min faster och min psykolog skulle jag aldrig varit där jag är idag.

Tack Natalia! Nu hyllar vi denna modiga kvinna som valt att dela med sig av sin historia.

Denna intervju gjordes för en längre tid sen och Natalia har bytt arbete.

Info från intro kommer ifrån NCK nationellt centrum för kvinnofrid.

Stort tack till våra två sponsorer GILLSOFT AB & Kingworks media Group.

Tack till Petter Tillberg som producerat musik till intro och Tack Ramus Wieselgren som står för all ljudmix.