Thomas Thornefors Träning del 2

Thomas fortsätter att prata om Träning, mental inställning och kommer även in på kost, Vilken kost skapar energi.

Hur startar man denna resa? Många vill vi börja vår träningsresa men det är ett hårt arbete framförallt om man varit trött, orkeslös eller gått igenom en tuff period.

Vi startar med mental inställning, vi har pratat om att börja i det lilla, beröm dig själv och var snäll mot dig själv, det är du värd.

Vi behöver också vara i de känslor vi är och tillåta oss vara ledsna och gråt om det behövs, kanske behöver man få hjälp att prata med någon om man varit utsatt för trauman. För att sedan få kraften att få vända blad, oavsett vad vi gått igenom måste vi få möjligheten till ett vanligt liv med skratt, friska relationer och få njuta av livet.

Ser man någon gång tillbaka i backspegeln klart man kommer att bli ledsen men man ska inte behöva känna rädsla, få smärtor och få tillbaka händelsen som om du är i den, att gå behandling för trauman kan göra att man sedan kan vända blad.

Vi kommer att få några exempel på övningar.

Thomas pratar också om hur han arbetar med kunder för att få ut det bästa av alla olika individer. Tack Thomas för att du sprider viktig information.

In och lyssna på ett spännande avsnitt.

https://www.pt4wellness.com