Säger alltid att jag vill få alla jag möter att känna sig sedda och respekterade man lever bara en gång, då kan jag åtminstone ha gjort mitt bästa!

Jag kommer från Järfälla från början, flyttade till Mjölby när jag var 16 år fick en häst på landet, pluggade omvårdnad och bodde där i 9 år.

I nästan hela mitt liv har jag drömt om att få bli författare, läkare eller brandman. Jag har haft ett mycket stort intresse för människor och velat göra något bra för andra. En dagdrömmare som alltid velat göra något större och mer meningsfullt.

Djupa frågor har alltid funnits i mina tankar, vad är meningen med livet?, varför ser världen ut så här? jag vill prestera!, Kanske för att jag haft stora motgångar i livet. Samtidigt som jag kämpat men mina motgångar har de också gett mig en otrolig styrka och ödmjukhet som jag är otroligt tacksam för.

Företaget jag startar riktar sig mot kvinnor och barn innan våldet kommer in i bilden, för de som lever med våld i nära relation och för dem som tagit sig ifrån en relation som har inneburit våld av olika slag. Jag vill att vi kvinnor börjar prata om detta problem, ingen ska känna skam, ingen ska känna skuld. Vi ska stå upp för oss själva och våra barn! Vi ska ha rättigheten att kunna säga STOPP.

Ett av mina största intressen är människan och mentalträning, tänk vilken gåva att vi kan lära oss att tänka positivt, styra våra egna tankar och bestämma oss för att få våra liv så fantastiska efter varje förutsättning.

Hör gärna av dig, dela med dig av din historia eller boka upp dig för coachning.

Maila: kontakt@stoppvaldet.se